Çayırova’da parklar yenileniyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 14:16

Çayırova’da parklar yenileniyor

reklam
Çayırova’da parklar yenileniyor
Son Güncelleme :

28 Ekim 2020 - 7:24

227 views
reklam

Çayırova Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda yenileme ve revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çayırova Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda yenileme ve revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kocaeli‘nin Çayırova Belediyesi üç parkı revize eden ve bir yeni park yapan Park Bahçeler Müdürlüğü, Şekerpınar Mahallesi’ndeki Fatih Metin Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Oyun alanı, spor ve oturma alanların yapılacağı parka modern bir görünüm kazandırmak için hummalı bir çalışma yapan ekipler, Emek Mahallesi‘nde bulunan Şehit Davut Ali Karadağ Parkı’nı da revize ediyor. Sert zemin, duvar üzerine çit ve rulo çimin serileceği parkta çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacak. – KOCAELİ

Çayırova'da parklar yenileniyor
Çayırova'da parklar yenileniyor
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam