Korona virüse yakalanan 3 çocuk annesi kurtarılamadı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:14

Korona virüse yakalanan 3 çocuk annesi kurtarılamadı

reklam
Korona virüse yakalanan 3 çocuk annesi kurtarılamadı
Son Güncelleme :

26 Ekim 2021 - 14:00

155 views
reklam

Kocaeli’nin Gölcük içesinde yaşanan evli ve 3 çocuk annesi Dilek Yavuz(41), yakalandığı korona virüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Gölcük içesinde yaşanan evli ve 3 çocuk annesi Dilek Yavuz(41), yakalandığı korona virüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Gölcük Değirmendere Dörtyol mevkiinde oturan evli ve üç çocuk annesi Dilek Yavuz(41), bir süre önce rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Yavuz’un yapılan tetkikleri neticesinde korona virüse yakalandığı belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağırlaşan Yavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yavuz’un cenazesinin, işlemleri sonrasında Dörtyol Camii’nde kılınacak ikindi namazı ile Değirmendere’de toprağa verileceği öğrenildi. – KOCAELİ

Son dakika haberi... Korona virüse yakalanan 3 çocuk annesi kurtarılamadı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam