MEB: ’21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmedi’ - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 14:13

MEB: ’21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmedi’

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime başlayacağının henüz netleşmediğini bildirdi.

reklam
MEB: ’21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmedi’
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2020 - 16:15

333 views
reklam

MEB’den yapılan yazılı açıklamada, bir televizyon kanalı tarafından servis edilen “MEB’den yüz yüze eğitim duyurusu” şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.Açıklamada, “21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmemiştir. Bu konuda Bakanlığımız kaynakları tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Bakanlığımız çalışma alanındaki konulara ilişkin resmi iletişim kaynaklarımız tarafından paylaşılmayan/teyit edilmeyen açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam