Başiskele Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:18

Başiskele Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık

reklam
Başiskele Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 15:13

179 views
reklam

Başiskele Belediyesi, vatandaşların teknolojiden yararlanarak kamudaki işlerini daha kolay çözmeleri amacıyla önemli bir protokole imza attı.

Başiskele Belediyesi, vatandaşların teknolojiden yararlanarak kamudaki işlerini daha kolay çözmeleri amacıyla önemli bir protokole imza attı.

Başiskele Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla Başiskele Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü ile iş birliği yaptı. Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasındaki işlem yoğunluğun azaltılması ve işlem süreçlerinin kısaltılması amacıyla yeni bir protokol imzalandı. Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’nda Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Bayram ve Başiskele Kaymakamlığı Tapu Müdürü Ferhat Uzun’un kurumlar adına imzaları attığı protokol ile, Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasındaki işlem süreçlerinin kısaltılması, yoğunluğun azaltılması, iş verimliliğinin artırılması, hizmetlerin daha etkin, hızlı, güvenli ve elektronik ortamda sunumuyla personelin iş yükünün azaltılması sonucu çalışan ve vatandaş memnuniyeti sağlanacak.

Yapılan iş birliği ile iki kurum arsında kurulacak veri bağlantısı sayesinde güvenli bir ortamda doğru ve hızlı bir şekilde verilere erişim, paylaşım ve kullanım sağlanacak. Böylece tapuda işlem yapması gereken Başiskeleliler’in bina, arsa veya arazilerinin rayiç değerlerine elektronik ortamdan erişilebilecek. – KOCAELİ

Başiskele Belediyesi'nden vatandaşlara kolaylık

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam