Dilovası Çerkeşli’deki yeni saha için çalışmalara başlandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 03:09

Dilovası Çerkeşli’deki yeni saha için çalışmalara başlandı

reklam
Dilovası Çerkeşli’deki yeni saha için çalışmalara başlandı
Son Güncelleme :

27 Ekim 2021 - 13:32

132 views
reklam

Kocaeli Büyükşehir, Dilovası Çerkeşli Köyündeki basketbol ve voleybol sahası için çalışmalara başladı.

Şehir merkezleri kadar köylere de önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde birçok köye spor alanları inşa ediyor. Bu kapsamda Dilovası Çerkeşli Yurt Stadı’nın hemen yanına basketbol ve voleybol sporlarının yapılabileceği sahada çalışmalara başlandı.

KAZI VE ÇEVRE İSTİNAT TEMELİ

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından başlanılan çalışma kapsamında kazı ve çevre istinat temel işleri için demir, kalıp ve beton imalatlarına başlandı. Bu çalışmalardan sonra saha içi dolgu ve diğer zemin işlerine devam edilecek.

644 METREKARE ALAN

Bölgede yaşayan vatandaşların istifade edebileceği Dilovası Çerkeşli Köyündeki yeni saha 644 metrekare alan içerisine inşa edilecek. 19,10×32 metre ebatlarında inşa edilecek olan saha çevresine 4 metre yüksekliğinde galvanizli tel çit yapılacak

Dilovası Çerkeşli'deki yeni saha için çalışmalara başlandı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Bültenler

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam