“Dur” ihtarına uymayan motosikletten uyuşturucu çıktı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 12:05

“Dur” ihtarına uymayan motosikletten uyuşturucu çıktı

reklam
“Dur” ihtarına uymayan motosikletten uyuşturucu çıktı
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 13:48

219 views
reklam

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde “Dur” ihtarına uymayan ve kovalamaca neticesinde yakalanan motosiklette yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde “Dur” ihtarına uymayan ve kovalamaca neticesinde yakalanan motosiklette yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında, bir motosikletteki iki şahıs “Dur” ihtarına uymadı. Motosikletle kaçmaya çalışan şahıslar kovalamaca neticesinde yakalandı. Motosiklette bulunan sürücü R.Ç.’nin ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek veya bulundurmak ve kullanmak’ suçundan arandığı tespit edildi. Sürücü R.Ç. ve beraberindeki N.M. isimli şahısın üstlerinde ve motosiklette arama yapıldı.

Motosiklette yapılan aramalarda bulunan pipetler içerisinde 4,2 gram metanfetamin, 4 gram metanfetamin, bir şeffaf poşete sarılı halde 5,5 gram metanfetamin ve alüminyum folyoya sarılı 1,8 gram kokain ele geçirildi. Motosikletteki şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. – KOCAELİ

 Dur ihtarına uymayan motosikletten uyuşturucu çıktı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam