Gebze esnafından, İzmir’deki depremzedeler için gıda yardımı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:20

Gebze esnafından, İzmir’deki depremzedeler için gıda yardımı

reklam
Gebze esnafından, İzmir’deki depremzedeler için gıda yardımı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2020 - 14:23

226 views
reklam

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde esnaf, İzmir’de depremden etkilenenler için 300 kolilik gıda yardımında bulundu.

 

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde esnaf, İzmir‘de depremden etkilenenler için 300 kolilik gıda yardımında bulundu.

Gebze’de bulunan Mobilyacılar Çarşısı esnafı, İzmir’de depremden etkilenenler için 300 koli gıda yardımında bulundu. Kamyona yüklenen gıda kolileri İzmir’e gönderildi. Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın, “İzmir’de yaşanan vahim olay bütün esnaf arkadaşlarımızı derinden üzdü. Gebze Mobilyacılar Çarşısı içerisinde yaklaşık 45 firmamız var. Esnaflarımızla ne yapabiliriz derdine düştük. Biz de en acil ve ihtiyaç olarak gördüğümüz gıda yardımı yaptık. 300 kolilik kuru gıda yardımı yaptık. Keşke hiç yaşanmasaydı. Biz insan olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gebze esnafından, İzmir'deki depremzedeler için gıda yardımı
Gebze esnafından, İzmir'deki depremzedeler için gıda yardımı

– Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam