Gölcük Hamidiye-Şevketiye yolu daha geniş ve konforlu olacak” - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:26

Gölcük Hamidiye-Şevketiye yolu daha geniş ve konforlu olacak”

reklam
Gölcük Hamidiye-Şevketiye yolu daha geniş ve konforlu olacak”
Son Güncelleme :

20 Eylül 2021 - 12:15

147 views
reklam

Büyükşehir tarafından Gölcük Hamidiye-Şevketiye-Mesruye ve Ayvazpınar köylerine ulaşımın sağlandığı grup köy yolunda genişletme yapılıyor

Kocaeli genelinde yolların daha konforlu ve güvenli olması için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hamidiye-Şevketiye-Mesruye ve Ayvazpınar köylerine ulaşımın sağlandığı grup köy yolunda araçların yan yana geçişlerini kolaylaştırmak için genişletme çalışması yapıyor.

7 METRE GENİŞLİĞE ÇIKARILIYOR

Gölcük Hamidiye-Şevketiye yolunda genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, 2,5 kilometre uzunluğundaki yolun iki aracın zorlukla geçebildiği 4,5 metre genişlikteki kısımlarda yolu 7 metre genişliğe çıkartarak, güvenliğin sağlanacağı çalışmalar yapıyor. Yol genişletme çalışmaları kapsamında kazı ve dolgu da yapılıyor.

4 KÖYÜ BİRLEŞTİREN GRUP YOLU

Gölcük Hamidiye-Şevketiye-Mesruye ve Ayvazpınar köylerine ulaşımın sağlandığı grup köy yolunda 4,5 metre genişlikteki yolun virajlı ve daralan kısımlarında yol genişliğinin 7 metreye çıkarılması için kazı ve dolgu çalışmaları yapılıyor. İki aracın yan yana geçişlerini kolaylaştıracak genişletme çalışmasıyla yoğunlukla kullanılan grup köy yolunda yol güvenliği sağlanmış olacak.

Gölcük Hamidiye-Şevketiye yolu daha geniş ve konforlu olacak

Kaynak: Bültenler

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam