Kadıköy’deki olaylarda eylemcilere müdahale eden polis, sivil polisi de gözaltına almaya kalktı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 21:56

Kadıköy’deki olaylarda eylemcilere müdahale eden polis, sivil polisi de gözaltına almaya kalktı

reklam
Kadıköy’deki olaylarda eylemcilere müdahale eden polis, sivil polisi de gözaltına almaya kalktı
Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 9:57

337 views
reklam

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin protestolarına destek için Kadıköy’de yapılmak istenen eyleme polis müdahale etti. Müdahale sırasında olay yerindeki sivil polislerden birinin de gözaltına alınmak istenmesi ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasından sonra başlayan protesto gösterileri hala devam ediyor. Sarıyer ve Beşiktaş’ta yürüyüş, miting gibi toplu gösteriler İstanbul Valiliği tarafından yasaklanırken, olaylar Kadıköy’e taştı.

Burada Boğaziçi öğrencilerinin eylemine destek olmak isteyen kalabalık tüm engellemelere rağmen Kadıköy Rıhtım’da toplandı. Polis ile göstericiler karşı karşıya gelirken, ilginç bir olay yaşandı.

POLİS, POLİSİ GÖZALTINA ALMAYA KALKTI

Göstericilere müdahale etmek isteyen polisler, bir sivil polis memurunu gözaltına almaya çalıştı. O anlarda gözaltına alınmak istenen sivil polis ise kendisinin de polis olduğunu söyledi. Olay sosyal medyada hızla yayılırken, konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

Kadıköy'deki olaylarda eylemcilere müdahale eden polis, sivil polisi de gözaltına almaya kalktı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam