Kocaeli’de buzağıyı emziren koyun görenleri şaşırtıyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:14

Kocaeli’de buzağıyı emziren koyun görenleri şaşırtıyor

reklam
Kocaeli’de buzağıyı emziren koyun görenleri şaşırtıyor
Son Güncelleme :

29 Ocak 2021 - 14:09

389 views
reklam

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, yeni yavrulayan koyunun bir aylık buzağıyı da emzirdiğini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, yeni yavrulayan koyunun bir aylık buzağıyı da emzirdiğini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Kandıra ilçesinde özel bir çiftlikte iki kuzu dünyaya getiren koyun, 1 aylık buzağıyı da emzirmeye başladı.

Çiftlik sahibi Orçun Maviş, yaptığı açıklamada, yeni yavrulayan koyunun 1 aylık buzağıyı da emzirmeye başladığını söyledi.

Duruma kendilerinin de şaşırdığını dile getiren Maviş, “Bir gün baktık buzağı çıkmış koyunu emiyor. Buzağı hem annesi hem de koyundan besleniyor. Biz de emsin dedik, bıraktık. Şimdi onlar birbirine alıştı. Buzağı sürekli koyunu emiyor.” diye konuştu.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam