Kocaeli’de Kovid-19 tedbirleri kapsamında 11 binada karantina uygulanıyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:41

Kocaeli’de Kovid-19 tedbirleri kapsamında 11 binada karantina uygulanıyor

reklam
Kocaeli’de Kovid-19 tedbirleri kapsamında 11 binada karantina uygulanıyor
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 12:41

227 views
reklam

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 11 bina karantinada bulunuyor.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 11 bina karantinada bulunuyor.

Alınan bilgiye göre, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından pozitif vaka ve temaslı kişilerin belirlenmesi üzerine önceki gün Piri Reis, Osmangazi ve Nene Hatun mahallelerindeki 5 binada karantina uygulanmasına karar verildi.

Kazım Karabekir, Sırasöğütler ile Abdi İpekçi mahallelerinde de vaka ve temaslıların görülmesi üzerine 6 bina daha karantinaya alındı.

Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu ve Darıca Belediyesi ekipleri, karantinaya alınan binalara gıda kolisi bıraktı.

Bölgede önlem alan polis ekipleri, yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlara izin vermiyor.

İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, içinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde koronavirüse karşı ilçedeki 6 mahallede 11 binanın karantinaya alındığını bildirdi.

Vatandaşları maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uymaları konusunda uyaran Doğan, “Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam