Kocaeli’den 11 AFAD gönüllüsü İzmir’e yardıma gidiyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 22:04

Kocaeli’den 11 AFAD gönüllüsü İzmir’e yardıma gidiyor

reklam
Kocaeli’den 11 AFAD gönüllüsü İzmir’e yardıma gidiyor
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 22:45

178 views
reklam

Kocaeli’de bir araya gelen 11 AFAD gönüllüsü, İzmir’de meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıktı.

Kocaeli‘de bir araya gelen 11 AFAD gönüllüsü, İzmir‘de meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıktı.

AFAD Başkanlığının talimatıyla AFAD gönüllüsü olan 11 kişi, İzmir’deki arama kurtarma çalışmalarına katılmak için Kocaeli’den yola çıktı. Kocaeli AFAD gönüllüsü 5 kişi, Sakarya‘dan 3, İstanbul‘dan da 3 kişi, İzmir’deki deprem sonrası Kocaeli’de bir araya geldi. Hazırlıklarını tamamlayan 11 kişi, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla İzmir’e gitti. – KOCAELİ

Kocaeli'den 11 AFAD gönüllüsü İzmir'e yardıma gidiyor
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam