Kocaeli’den deprem bölgesine maske, dezenfektan ve gıda yardımı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:08

Kocaeli’den deprem bölgesine maske, dezenfektan ve gıda yardımı

reklam
Kocaeli’den deprem bölgesine maske, dezenfektan ve gıda yardımı
Son Güncelleme :

31 Ekim 2020 - 7:31

182 views
reklam

İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesine maske, dezenfektan ve gıda malzemesi yüklü tır gönderileceğini açıkladı.

İzmir‘de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesine maske, dezenfektan ve gıda malzemesi yüklü tır gönderileceğini açıkladı.

İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremin arından birçok bina yıkılırken, enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları ise sürüyor. Depremin vurduğu İzmir’e Türkiye‘nin birçok kentinden ise yardım gönderilmeye başlandı. Depremin meydana gelmesinin hemen ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da deprem bölgesine ilk etapta 30 bin maske, 20 ton dezenfektan ve içerisinde 1000 gıda kolisi olan tır göndereceklerini açıkladı. Sosyal medyadan paylaşım ile yardım kararını duyuran Başkan Büyükakın, ihtiyaç dahilinde itfaiye, sağlık, arama kurtarma ve lojistik ekipleriyle her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını söyledi. – KOCAELİ

Kocaeli'den deprem bölgesine maske, dezenfektan ve gıda yardımı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam