Kocaman, İzmir yardımlarını AFAD’a teslim etti - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 12:02

Kocaman, İzmir yardımlarını AFAD’a teslim etti

reklam
Kocaman, İzmir yardımlarını AFAD’a teslim etti
Son Güncelleme :

05 Kasım 2020 - 9:41

197 views
reklam

İzmir’de yaşanan deprem sonrası, Kartepe Belediye Başkanı M.Mustafa Kocaman öncülüğünde başlatılan kampanyada toplanılan battaniyeler AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İzmir‘de yaşanan deprem sonrası, Kartepe Belediye Başkanı M. Mustafa Kocaman öncülüğünde başlatılan kampanyada toplanılan battaniyeler AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremzedelere ülkenin her yerinden destek gönderilirken, Kartepe Belediye Başkanı M.Mustafa Kocaman öncülüğünde “Canımız Bir Kanımız Bir” sloganıyla başlatılan kampanyada toplanan battaniyeler AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kartepe Belediye Başkanı M.Mustafa Kocaman başkanlığında ki heyet, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’dan İzmir depremi için yapılan yardımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplanan battaniyeler Belediye Başkanı Kocaman ile AFAD İl Müdürü Tekoğul’un imzalarıyla, tutanakla teslim edildi.

İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kartepe Belediye Başkanı M.Mustafa Kocaman, “Yaşanan deprem sonrasında devletimiz bütün kademeleriyle İzmir’deydi. Kartepe Belediyesi olarak kan bağışı ve battaniye kampanyası yaptık. Kan vermek isteyen hemşehrilerimizin destekleri ile toplanan kanlar Kızılay‘a teslim edildi. Kampanya ile toplanan battaniyeleri de AFAD İl Müdürlüğü’ne teslim ettik. İnşallah bu tür afetler bir daha tekrarlanmaz. Ancak deprem gerçeği ile yaşamak durumundayız. Bunun içinde üzerimize düşenleri yapmalıyız. Hemşehrilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. – KOCAELİ

Kocaman, İzmir yardımlarını AFAD'a teslim etti
Kocaman, İzmir yardımlarını AFAD'a teslim etti
Kocaman, İzmir yardımlarını AFAD'a teslim etti– Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam