Park halindeki minibüs alev alev böyle yandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 05:27

Park halindeki minibüs alev alev böyle yandı

reklam
Park halindeki minibüs alev alev böyle yandı
Son Güncelleme :

12 Şubat 2021 - 8:56

201 views
reklam

Park halindeki minibüs alev alev böyle yandı Sultangazi’de park halindeki minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda tutuşarak alev alev yandı.

Park halindeki minibüs alev alev böyle yandı

İSTANBUL – Sultangazi’de park halindeki minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda tutuşarak alev alev yandı.

Sultangazi’de sokak içerisinde park halinde bulunan minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşarak yanmaya başladı. Aracın motor bölümünden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durum itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yanan araca müdahale etti. Ekiplerin yaptığı çalışmalarından ardından yangın kısa sürede söndürülürken, araç kullanılmaz hale geldi. Yanan araçta incelemelerde bulunan ekipler, yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışma başlattı. Araçta yangının çıktığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam