Körfezli sporcular Antalya’dan 3 madalya ile döndü - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 20:17

Körfezli sporcular Antalya’dan 3 madalya ile döndü

reklam
Körfezli sporcular Antalya’dan 3 madalya ile döndü
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 14:52

349 views
reklam

Körfez Belediyesi sporcuları, Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Şampiyona’sından 1 altın, 2 de bronz madalya ile döndü.

Körfez Belediyesi sporcuları, Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Şampiyona’sından 1 altın, 2 de bronz madalya ile döndü.

8-12 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen 6’ıncı Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Şampiyona’sında gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen organizasyona, 26 ülkeden yaklaşık bin 200 sporcu katıldı. Turnuva sonunda Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Mertcan Kaya, rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Körfez Gençlerbirliği Kulübü üyesi sporcularından Şeymanur Tok, Nadime Ceren Erdem, Gamzenur Alan, Sıla Güneş, Meltem Türe, Mertcan Kaya, Uday Aydemir ve İlhan Güneş Antalya’da düzenlenen turnuvaya katılırken, Mertcan Kaya 1’inci olurken, Şeymanur Tok ve Gamzenur Alan ise 3.’lüğü paylaştı. – KOCAELİ

Körfezli sporcular Antalya'dan 3 madalya ile döndü
Körfezli sporcular Antalya'dan 3 madalya ile döndü
Körfezli sporcular Antalya'dan 3 madalya ile döndü

Kaynak: İHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam