Özel sporcular engel tanımadı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:41

Özel sporcular engel tanımadı

reklam
Özel sporcular engel tanımadı
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2021 - 9:57

226 views
reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un engel tanımayan başarılı sporcuları halter ve taekwondo branşlarında düzenlenen şampiyonlardan başarılar ile döndüler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un engel tanımayan başarılı sporcuları halter ve taekwondo branşlarında düzenlenen şampiyonlardan başarılar ile döndüler.

Adana’da Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Bedensel Engelli Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu sporculardan Tolga Işık 72 kilogramda 155 kg kaldırarak şampiyon oldu ve kürsünün en üst basamağında yer aldı. Şampiyonada mücadele eden bir diğer mavi beyazlı sporcu Oğuzhan Taha Özler ise 59 kilogramda 62 kg kaldırdı ve 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Ankara’da yapılan para taekwondo milli takım seçmesinde mücadele eden Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu sporcular başarılı mücadele sergiledi. Mavi beyazlı sporculardan Gülsün Demiral 2., Ayşe Dudu Karatay 3. olarak kürsüde yer aldı. Sporcular elde ettikleri bu başarı ile ilerleyen günlerde düzenlenecek olan para taekwondo milli takım seçmeleri 2. ayağına katılmaya hak kazandı. – KOCAELİ

Özel sporcular engel tanımadı
Özel sporcular engel tanımadı

Kaynak: İHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam