ROF MİMARLIK – KOCAELİ - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 18:32

ROF MİMARLIK – KOCAELİ

Son Güncelleme :

09 Aralık 2021 - 13:01

336 views
reklam
Firma YetkilisiBabür Ege ERTÜRK ve Filiz ERTÜRK
Yetkili Telefon
Web Sitesiwww.rofmimarlik.com
Telefon
Faks
E-Posta
Adres
ROF MİMARLIK – KOCAELİ

ROF MİMARLIK Dr. Mimar Filiz ERTÜRK ve İç Mimar Babür Ege ERTÜRK, başarı ve faaliyetlerini Kocaeli Haber TV muhabirimiz Cemal YERGİN’ e anlattı.

 

Bizleri konuk ettikleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Kocaeli’nin her yerinden sektör ve firma haberlerini bir arada toplayan, Kocaeli’nin Özel Haber Programı.

 

ROF Mimarlık, mimari, iç mimari ve kentsel tasarımın gerektirdiği farklı ölçeklerde mekân üretimini gerçekleştirmeyi hedefleyen bir tasarım ve uygulama ofisidir. 2021 yılında çalışmaya başlayan ROF Ofis uzun yılların tecrübesi ile çağdaş tasarım gereçlerini bir araya getirmekte ve dünya çapında mimari tasarım anlayışıyla projelerini yürütmektedir. Çalışma alanlarındaki çeşitlilik uzman kadrosu sayesinde gerçekleşmektedir. Amacı, fonksiyonelliğin kılavuzluğunda, bulunduğu dönemin teknolojik, ideolojik ve sanatsal kaynaklarını kullanarak ve bellekten faydalanıp aktarımlar yaparak kullanıcılarına “yer” hissi verebilecek mekânlar tasarlamaktır. ROF Mimarlık, bulunduğu doğal ve yapılı çevre ile uyum içinde, kullanıcısına fonksiyonel yaşam alanı sunabilen, estetik olarak beklentileri karşılayan, tasarlandığı dönemin teknolojik durumunu tasarım kriterlerine taşıyan ve gelecek nesillere bulunduğu zaman dilimi hakkında bilgi veren, toplumsal ihtiyaçlara cevap veren, algılanabilir ve bellekte imgelenebilir dolayısıyla yer olmaya aday mekânlar tasarlamayı hedeflemektedir.
ADRES : Ömerağa Mahallesi Soydan İş Merkezi Kat:4 Daire:129 İzmit/Kocaeli
E-posta : info@rofmimarlik.com

 

İnstagram : rofmimarlik

İletişim : info@rofmimarlik.com

 

▶️ VİDEOLARIMIZI BEĞENMEYİ VE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

▶️ INSTAGRAM ADRESİMİZİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN ! https://www.instagram.com/kocaeli_haber_tv/

 

#rofmimarlik #filizerturk #baburegeerturk #izmit #kocaeli #atakent #olympia #taxi #taksi #ulasim #gundemozel​​​​ #kocaelihaber​​​​ #kocaeli #KOCAELİ​​​​ #SEKTÖRÖZEL​​​​ #BUSİNESS​​​​ ​​​#KOCAELİHABERTV​​​​ #ESNAF ​​​​#Gebze​​​​ #izmit​​​​ #darica​​​​ #korfez​​​​ #golcuk​​​​ #derince​​​​ #cayirova ​​​​ #Kartepe​​​​ #basiskele​​​​ #karamursel​​​​ #kandira ​​​​ #dilovasi

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam