Başkan Özlü sorunları yerinde dinliyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 03:49

Başkan Özlü sorunları yerinde dinliyor

reklam
Başkan Özlü sorunları yerinde dinliyor
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2021 - 13:54

251 views
reklam

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ortak yönetim anlayışıyla hemşehrileriyle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ortak yönetim anlayışıyla hemşehrileriyle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

İlçede istişare kültürünü genişleten Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, vatandaşların sorunlarını çözmek adına talep ve görüşlerini yerinde dinliyor. Kentin gelişimi ve değişimi için, ortak çözüm ve ortak yönetim şiarıyla hareket eden Başkan Özlü bu kapsamda komşularıyla buluşmayı sürdürüyor. Son olarak Atakent Mahallesi’nde hemşehrilerinin sofralarına misafir olan Özlü, mahalledeki eksikliklerin çözümü için gereken adımları atacaklarını dile getirdi. – KOCAELİ

Başkan Özlü sorunları yerinde dinliyor
Başkan Özlü sorunları yerinde dinliyor

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam