Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, Gökhan Gönül’ün kardeşine sahip çıkmasına yorum yaptı: Dört dörtlük adam - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:59

Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, Gökhan Gönül’ün kardeşine sahip çıkmasına yorum yaptı: Dört dörtlük adam

reklam
Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, Gökhan Gönül’ün kardeşine sahip çıkmasına yorum yaptı: Dört dörtlük adam
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2021 - 15:32

152 views
reklam

Uzun yıllardır babası Emrah ile yaşadığı problemler nedeniyle gündemden düşmeyen Tayfun Erdoğan, futbolcu Gökhan Gönül’ün yıllar sonra ortaya çıkan kardeşine sahip çıkmasını takdir etti. Babasının kendisini kabul etmemesine isyan eden Erdoğan, Gönül için “Her yönden dört dörtlük adammışsın” yorumunu yaptı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan Can Gönül isimli 27 yaşındaki genç, iş için istenilen nüfus kayıt örneğinde futbolcu Gökhan Gönül’le öz kardeş olduğunu öğrendi. Yıllar sonra bir kardeşinin olduğunu öğrenen futbolcu ise yaptığı açıklamada “Ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek Can Gönül’e sahip çıktı.

“DÖRT DÖRTLÜK ADAMMIŞSIN”

Filmleri aratmayan olay Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında da işlenmeye başlandı. Şarkıcı babası Emrah ile yıllardır konuşmayan ve bu konuda sürekli sitem eden 31 yaşındaki Tayfun Erdoğan ise Gönül kardeşlerin durumuna sessiz kalamadı. Bu konuda yapılan bir habere yorum yapan Erdoğan, “Gökhan Gönül futbolcu olarak takdir edilen bir futbolcusun. İnsanlık olarak da seni ayakta alkışlıyorum. Her yönden dört dörtlük adamışsın” dedi. Erdoğan’ın bu yorumu da görüşmediği babasına gönderme olarak yorumlandı.

Gökhan Gönül kardeşine sahip çıktı, Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan yorum gecikmedi: Dört dörtlük adam

Şimdi evli olan şarkıcı Emrah, bu evliliğinden dünyaya gelen çocuğuna düşkünlüğüyle bilinirken ilk oğlu Tayfun Emrah ile görüşmeyi reddediyor.

 

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Gökhan Gönül'ün kardeşine sahip çıkmasına yorum yaptı: Dört dörtlük adam
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam