Gölcük’te kontrollü normalleşme süreciyle esnaf yüzde 50 kapasiteyle işletmelerini açtı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 04:23

Gölcük’te kontrollü normalleşme süreciyle esnaf yüzde 50 kapasiteyle işletmelerini açtı

reklam
Gölcük’te kontrollü normalleşme süreciyle esnaf yüzde 50 kapasiteyle işletmelerini açtı
Son Güncelleme :

02 Mart 2021 - 12:51

274 views
reklam

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, kontrollü normalleşme süreciyle restoran, kafeterya, pastane, kıraathane ve çay bahçesi gibi mekanlar, yüzde 50 kapasiteyle hizmete başladı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, kontrollü normalleşme süreciyle restoran, kafeterya, pastane, kıraathane ve çay bahçesi gibi mekanlar, yüzde 50 kapasiteyle hizmete başladı.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde müşteri kabul eden esnaf, dükkanlarını açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Çay evi işleten Mustafa Durukan, yaptığı açıklamada, dükkanların açılması kararını, uzun zamandır bekledikleri belirtti.

Müşterilerini ağırlamayı özlediklerini aktaran Durukan, “Uzun zamandan beri beklediğimiz bir karardı. Hepimize hayırlı olsun. Alınan karara çok sevindik.” ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam