İşte kısa sürede bakımlı olmanın püf noktaları - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 20:44

İşte kısa sürede bakımlı olmanın püf noktaları

reklam
İşte kısa sürede bakımlı olmanın püf noktaları
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2021 - 14:23

171 views
reklam

Güzellik ve moda tasarımcı Nasife Canbolat, kısa sürede bakımlı olmak isteyen kadınlara pratik yolları açıkladı.

KOCAELİ (İHA) – Güzellik ve moda tasarımcı Nasife Canbolat, kısa sürede bakımlı olmak isteyen kadınlara pratik yolları açıkladı.

Güzellik ve moda tasarımcısı Nasife Canbolat, 15 yıllık moda ve güzellik deneyimlerini kadınlarla paylaştı. Kısa sürede bakımlı olmak isteyen ve makyaja uzun süre vakit ayıramayan kadınlar için çok pratik güzellik yöntemleri paylaşan Canpolat, güzel görünmenin alternatif yollarını açıkladı. Koyu renkli rujların her sene kullanıldığını ifade eden Canbolat, ağır makyaj sevmeyen kişiler için çantasında sürekli bir parlatıcı bulundurmasını, parlatıcının kişide doğal ve canlı bir görünüm kazandırdığını söyledi.

“Siyah noktalara bebek kremi önerisi”

Pratik güzellik yöntemlerini kullanarak, çok kısa sürede çok bakımlı görünebilmeniz mümkün diyen Nasife Canbolat, “Sıcak havalarda maskara kullanmaktan kaçınanlar için kirpik kıvırıcılar, bakışların canlanması ve gözlerin belirginleşmesi açısından önem taşır. Makyaj sabitleyici transparan pudranın, ışığı yansıtan özelliği ile cilde aydınlık bir görüntü veriyor ve cildi koruyucu etkisi ile de oldukça faydalı. Cilt yüzeyindeki siyah noktalardan rahatsız olan kişilere ilginç gelecek bir önerim var. Siyah noktalar için hiç bebek kremi kullanmayı denediniz mi? Bebek kremini siyah noktalar için kullanırsanız ne kadar etkili olacağını göreceksiniz. Bebek kremi, küçük yaraları iyileştirme özelliği bulunuyor. Bir de kremin üzerine bal döküp cildinizde sabaha kadar bekletirseniz inanın siz bile sabah kalktığınızda siz bile kendinizi tanıyamazsınız” dedi. – KOCAELİ

İşte kısa sürede bakımlı olmanın püf noktaları

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam