İzmit Belediyesi personeline maaş promosyonu ihalesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 13:39

İzmit Belediyesi personeline maaş promosyonu ihalesi

reklam
İzmit Belediyesi personeline maaş promosyonu ihalesi
Son Güncelleme :

10 Kasım 2021 - 10:47

176 views
reklam

İzmit Belediyesi çalışanlarına ait maaş ve diğer ödemelerini kapsayan maaş promosyon ihalesi yapıldı.

İzmit Belediyesi çalışanlarına ait maaş ve diğer ödemelerini kapsayan maaş promosyon ihalesi yapıldı. İhaleyi kişi başına 5 bin 460 TL ile en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası Kocaeli Ticari Şubesi kazandı.

İzmit Belediyesi ana hizmet binasında bulunan Turuncu Salon’da gerçekleştirilen ihaleye 8 banka katıldı. İlk turun ardından ihaleye katılan bankalardan Yapı Kredi Bankası Kocaeli Ticari Şubesi ile Akbank İzmit Şubesi kaldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Seyhan Özcan’ın başkanlık ettiği ihale komisyonunda, Tüm-Bel-Sen ve Genel-İş sendika temsilcileri de hazır bulundu.

Yapı Kredi Bankası Kocaeli Ticari Şubesi ile Akbank İzmit Şubesi arasında 50 tur ve yaklaşık 3,5 saat süren ihale sonucunda 8 milyon 987 bin 160 TL ile en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası Kocaeli Ticari Şubesi ile anlaşmaya varıldı. Alınan promosyon miktarı sosyal belediyecilik anlayışı gereği tüm çalışanlara eşit miktarda (kişi başına 5 bin 460 TL) dağıtılacak. – KOCAELİ

İzmit Belediyesi personeline maaş promosyonu ihalesi
İzmit Belediyesi personeline maaş promosyonu ihalesi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam