Kocaeli’de 30 dönüm ormanlık alan yandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:19

Kocaeli’de 30 dönüm ormanlık alan yandı

reklam
Kocaeli’de 30 dönüm ormanlık alan yandı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 14:23

216 views
reklam

POLİS YANGINININ ORTASINDA KALAN KAPLUMBAĞAYI KURTARDIKocaeli’nin Derince ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına, çok yakın bir noktada bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler de destek verdi.

POLİS YANGINININ ORTASINDA KALAN KAPLUMBAĞAYI KURTARDI

Kocaeli’nin Derince ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına, çok yakın bir noktada bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler de destek verdi. Yangının ortasında kalan bir kaplumbağayı fark eden polisler, üzerine su döküp serinlettikten sonra su içirdi. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, yangın söndürme çalışmalarına katılan polislerin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Vatanın her karış toprağına yürekten bağlıyız. Körfez ilçemizde meydana gelen yangını kısa sürede söndürmek için seferber olan şanlı polis özel harekatın yiğitlerini kutluyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” dedi.

Kocaeli'de 30 dönüm ormanlık alan yandı (2)
Kocaeli'de 30 dönüm ormanlık alan yandı (2)
Kocaeli'de 30 dönüm ormanlık alan yandı (2)

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam