Kocaeli’de sahte alkol operasyonu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 06:36

Kocaeli’de sahte alkol operasyonu

reklam
Kocaeli’de sahte alkol operasyonu
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 10:55

275 views
reklam

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde polis ekipleri tarafından bir iş yerinde yapılan aramalarda, 33 şişe etil alkol ve alkol araması ele geçirildi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde polis ekipleri tarafından bir iş yerinde yapılan aramalarda, 33 şişe etil alkol ve alkol araması ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Gebze ilçesinde bulunan bir işyerine operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda, iş yer ve bir araçta yapılan aramalarda yaklaşık 2 litrelik 33 şişe tıbbi kullanım amaçlı etil alkol, 105 adet çeşitli markalarda alkol aroması ele geçirildi.

Konu ile ilgili 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı. – KOCAELİ

Kocaeli'de sahte alkol operasyonu
Kocaeli'de sahte alkol operasyonu

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam