Körfez’de kasım meclisi tamamlandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 12:12

Körfez’de kasım meclisi tamamlandı

reklam
Körfez’de kasım meclisi tamamlandı
Son Güncelleme :

03 Kasım 2021 - 9:14

162 views
reklam

Körfez Belediyesi’nin kasım ayı meclis toplantısı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi’nin kasım ayı meclis toplantısı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin tek tek görüşüldüğü toplantıda ilk olarak 2022 Mali Yılı Belediye Tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Rapor, meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Başkan Söğüt, en uygun şekilde fiyatlarda artış yapıldığını belirtti.

İlimtepe’de konutların yapılacağı alanın yan tarafındaki bir parselin 2 yıllığına şantiye olarak kullanılması için TOKİ’ye devri de meclis üyeleri tarafından kabul edildi. Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Söğüt, “1500 konut, 24 dükkan ve cami inşaatı için start verildi. TOKİ de bu bölgeye yakın bir yerde tescilsiz bir alanın şantiye olarak kullanılması için bizden talepte bulundu. TOKİ Kocaeli’de en fazla sosyal konut anlamında yatırımı ilçemize yaptı. Hem bölge kalkınması hem de sosyal konut bekleyen vatandaşlarımız anlamında önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan bağımsız olarak 400 dönümlük alan içerisinde de Millet Bahçemizin ihalesini tamamladık. 57 milyon TL yani KDV’siyle 65 milyon TL’lik bir proje” dedi.

TOKİ’nin yer tahsis talebi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. – KOCAELİ

Körfez'de kasım meclisi tamamlandı
Körfez'de kasım meclisi tamamlandı
Körfez'de kasım meclisi tamamlandı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam