Kovanağzı Plajı’na mavi bayrak asıldı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 19:55

Kovanağzı Plajı’na mavi bayrak asıldı

reklam
Kovanağzı Plajı’na mavi bayrak asıldı
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2021 - 15:28

215 views
reklam

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Kovanağzı Plajı’na mavi bayrak asıldı, kentte bu özelliğe sahip plaj sayısı böylece 7’ye yükseldi.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Kovanağzı Plajı’na mavi bayrak asıldı, kentte bu özelliğe sahip plaj sayısı böylece 7’ye yükseldi.

Mavi bayrak teslim töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin yeşil bir şehir olduğunu söyledi.

Çevre konusuna hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan Büyükakın, “İzmit Körfezi’nin çevresini arıtma tesisleriyle donattık. Önümüzdeki yatırım planında ileri biyolojik arıtma tesisi var. Tek bir damla su arıtılmadan İzmit Körfezi’ne boşaltılmayacak. Bu çevre yatırımlarımız bize başarıyı getiriyor.” dedi.

Büyükakın, Kandıra’nın 6, Kocaeli’nin ise 7. mavi bayrağını bugün aldıklarına işaret ederek, “Mavi bayrak sayısının artırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan da ilçelerinin Kocaeli’nin yaz turizmi açısından en önemli yeri olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Büyükakın ve protokol üyelerinin katılımıyla mavi bayrak göndere çekildi.

Kovanağzı Plajı'na mavi bayrak asıldı
Kovanağzı Plajı'na mavi bayrak asıldı
Kovanağzı Plajı'na mavi bayrak asıldı
Kovanağzı Plajı'na mavi bayrak asıldı

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam