Mavi Masa 3 bin kişiyi işe yerleştirdi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 00:51

Mavi Masa 3 bin kişiyi işe yerleştirdi

reklam
Mavi Masa 3 bin kişiyi işe yerleştirdi
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2021 - 15:01

124 views
reklam

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İşkur Hizmet noktası, 2,5 yılda 3 bin kişiyi ilçedeki çeşitli sanayi kuruluşlarında işe yerleştirdi.

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İşkur Hizmet noktası, 2,5 yılda 3 bin kişiyi ilçedeki çeşitli sanayi kuruluşlarında işe yerleştirdi.

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İşkur Hizmet noktası, ilçede yaşayan işsiz vatandaşlara özel sektörde istihdam sağlamaya devam ediyor. Belediyenin giriş katında adeta istihdam ofisi gibi çalışan Mavi Masa, iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında köprü vazifesi görüyor. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçedeki sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaret ve istihdam için işbirliği görüşmeleri sonrası daha da hareketlenen mavi masa, açık pozisyon, vasıf ve mesleklerine göre vatandaşları en doğu işe yönlendiriyor. Vasıflı, vasıfsız, lisans, engelli, emekli, sabıkalı, ev hanımlarının evde iş talebi ve typ başvurularının yanında işsizlik ödeneği, öğrencilerin staj başvurularını da alan mavi masa, 2,5 yılda 3 binden fazla vatandaşın işe girmesini sağladı. – KOCAELİ

Mavi Masa 3 bin kişiyi işe yerleştirdi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam