Zehir tacirlerine operasyon - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 06:38

Zehir tacirlerine operasyon

reklam
Zehir tacirlerine operasyon
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2021 - 14:21

221 views
reklam

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin men ve takibine yönelik il genelinde çalışma başlattı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin men ve takibine yönelik il genelinde çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Gebze ilçesinde bulunan bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, şüpheli 2 şahsı tespit etti.

Zanlıların adreslerine operasyon gerçekleştirdi. Nefes kesen operasyonda 2 şahıs kıskıvrak yakalandı.

Zanlılar gözaltına alınırken ekipler, adreste yaptıkları aramada 28 parça halinde 12 kilo 900 gram yasaklı madde, bu maddelerin üretiminde kullanılan çeşitli düzenekler, 2 adet hassas terazi, 1 adet yivsiz tüfek ele geçirildi.

Evde bulunan maddelere el konulurken yakalanan 2 şahıs adli makamlara sevk edildi.

Zehir tacirlerine operasyon
Zehir tacirlerine operasyon
Zehir tacirlerine operasyon
Zehir tacirlerine operasyon

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam