Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün güreşçileri İzmit’de şampiyon oldu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 10:31

Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün güreşçileri İzmit’de şampiyon oldu

reklam
Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün güreşçileri İzmit’de şampiyon oldu
Son Güncelleme :

27 Eylül 2021 - 11:28

214 views
reklam

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Güreşlerinde Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün pehlivanları İzmit Körfez Taşköprü 47’inci Altın Kiraz Festivali’nde Sefa Yılmaz ile Alperen Atar Geleneksel Yağlı Güreşleri’nde Küçük Orta Büyük boy kategorisinde şampiyon oldu.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Güreşlerinde Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün pehlivanları İzmit Körfez Taşköprü 47’inci Altın Kiraz Festivali’nde Sefa Yılmaz ile Alperen Atar Geleneksel Yağlı Güreşleri’nde Küçük Orta Büyük boy kategorisinde şampiyon oldu.

Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübün pehlivanları Yağlı Güreşleri turnuvalarında başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Cumartesi günü Alaplı’da katıldıkları turnuvadan Küçük Orta Büyük Boyda sefa yılmaz birinci olarak İzmit’e giden güreşçiler, İzmit körfez Taşköprü Yağlı güreşlerinden madalya ve kupayla döndü.

Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün güreşçileri, Alaplı’dan sonra İzmit rüzgarı estirdiler. Birçoğu çok genç olan sporcuların tümü çeyrek finale kadar yükseldi. Turnuvanın favorilerinden olan Sefa Yılmaz rakibi Yunuz Emre Akman ile Alperen Atar rakibi Ramazan Durmuş’a ise rakiplerine şans tanımadılar. Çayırda fırtına gibi esen Sefa Yılmaz 5 rakibinin de sırtını yere getirerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Sefa Yılmaz iç kazık ters paçayla Alperen atar kaz kanadı oyunuyla yendi.

Bu sene güzel güreş turnuvası geçirdiklerini belirten antrenör Hüseyin Oğuz, “Önce Alaplı’da, şimdi de İzmit Körfez taşköprü ‘da güzel bir turnuva geçirdik. Genç sporcularımız kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Asıl hedefimiz olan Kırkpınar Güreşleri’nde başarılı sonuçlara imza atmak istiyoruz. Bizlere destek veren,Kulüp başkanı aynı zamanda milli sporcumuz Barış Aslancan, Kaymakam Vedat Yılmaz ve ilce spor müdürümüz oda başkanlarımız is adamı esnaflarımıza bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. – ZONGULDAK

Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün güreşçileri İzmit'de şampiyon oldu
Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün güreşçileri İzmit'de şampiyon oldu

Kaynak: İHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam