Çocuk Maratonu’nu Zafer coşkusunu taçlandırdı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 18:39

Çocuk Maratonu’nu Zafer coşkusunu taçlandırdı

reklam
Çocuk Maratonu’nu Zafer coşkusunu taçlandırdı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 9:49

294 views
reklam

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile gerçekleştirilen Çocuk Maratonu’nda çocuklar Zafer’e koştu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile gerçekleştirilen Çocuk Maratonu’nda çocuklar Zafer’e koştu.

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cephanelik Stadı’nda Çocuk Maratonu düzenledi. 7 – 14 yaş arası çocukların maraton koştuğu, birçok spor dalında aktivite ve gösterilerin gerçekleştiği etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor Müdürü Mithat Ağa, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Durhasan Mahalle Muhtarı Ünal Turan, Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen, Fethiye Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş, amatör spor kulübü başkanları ve sporcuları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İzmitli onlarca çocuğun ve ailelerin yer aldığı etkinlikte çocuklar gün boyunca animasyon ekibi ve şişme oyun gruplarıyla eğlendi. İzmit Belediyespor Karete Takımı, İzmit Belediyesi Jimnastik Takımı ve İzmit Belediyespor Teakwando Takımı gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Farklı spor aktivitelerini antrenörler eşliğinde gerçekleştiren çocuklar daha sonra maraton koştular. Maraton koşusunun başlangıcını Başkan Hürriyet yaptı. Maraton koşan çocuklara ödüllerini teslim eden Hürriyet, kendilerine spor ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Böylesi cıvıl cıvıl bir Zafer Bayramı kutlamasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızı, geleceğimizi böylesine coşkulu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Zafer coşkusunu çocuklarla taçlandırmak, onların parlayan gözleriyle bu coşkuyu yaşamak çok kıymetli. Biz istedik ki çocuklar zafer coşkusunu doyasıya ve hissederek yaşasın. Bu yüzden onlar için çok güzel bir Çocuk Maratonu düzenledik. Çocuklarımızın sporda ve sanatta başarılı olması hem kendileri hem de bu kentin marka değerini yükseltmesi adına çok önemli. Biz çocuklarımızı her anlamda desteklemeye devam edeceğiz. Onların daha başarılı bireyler olabilmesi adına aktivitelerde yer vermeye devam edeceğiz” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında günün kapanışını Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu yaptı. Sahne İzmit ekibinin ülkemizin birçok yöresine ait oyunları sergilediği gösteri nefesleri kesti. Bayram ruhunu doyasıya yaşayan minikler gösteriyi Başkan Hürriyet ile birlikte çimlere oturarak izledi. – KOCAELİ

Çocuk Maratonu'nu Zafer coşkusunu taçlandırdı
Çocuk Maratonu'nu Zafer coşkusunu taçlandırdı
Çocuk Maratonu'nu Zafer coşkusunu taçlandırdı
Çocuk Maratonu'nu Zafer coşkusunu taçlandırdı

Kaynak: İHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam