İki altın madalyalı şampiyon, Başkan Aygün’e konuk oldu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 18:28

İki altın madalyalı şampiyon, Başkan Aygün’e konuk oldu

reklam
İki altın madalyalı şampiyon, Başkan Aygün’e konuk oldu
Son Güncelleme :

07 Eylül 2021 - 9:06

250 views
reklam

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Almanya’da yapılan Biathle-Triathle Dünya Şampiyonası’nda iki altın madalya kazanan Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Ahmet Ege Önder’i tebrik etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Almanya’da yapılan Biathle-Triathle Dünya Şampiyonası’nda iki altın madalya kazanan Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Ahmet Ege Önder’i tebrik etti.

Almanya’nın Weiden şehrinde 25-30 Ağustos tarihleri arasında yapılan Uluslararası Modern Pentatlon Birliği Biathle-Triathle Dünya Şampiyonası’nda yarışan Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Ahmet Ege Önder, önemli bir başarıya imza attı. U-15 erkek ve U-15 biathle karışıkta birinci olarak Türkiye’ye iki altın madalya kazandıran Ahmet Ege Önder, beraberinde babası İlker Önder, kulüp başkanı Işıl Bozca ve antrenörü Sabri Bozca ile birlikte Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aygün, şampiyon sporcuyu tebrik ederek, 22-26 Eylül tarihleri arasında katılacağı Biathle-Triathle Avrupa Şampiyonası’nda da başarılarının devamını diledi. Derince Belediyesi olarak tesisleşmeye ve altyapıya verdikleri önemi belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimizi önemsiyor, onların geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda ilçemizde bir yandan tesisleşme hamlemizi sürdürürken diğer taraftan farklı branşlarda çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyoruz. İnanıyorum ki tesis sayımız arttıkça bu başarılarımız da aynı oranda artacak” dedi. – KOCAELİ

İki altın madalyalı şampiyon, Başkan Aygün'e konuk oldu
İki altın madalyalı şampiyon, Başkan Aygün'e konuk oldu

Kaynak: İHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam