Ünlü armatöre tuzağı kardeşi kurmuş. Kocaeli’de yakalandı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 09:28

Ünlü armatöre tuzağı kardeşi kurmuş. Kocaeli’de yakalandı – En Kocaeli

Ünlü armatöre tuzağı kardeşi kurmuş. Kocaeli’de yakalandı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

13 Ekim 2024 - 7:37

Büyütmek için resme tıklayın

Ünlü armatör Erol Demirbaş ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca yürütülen soruşturma kapsamında iş adamlarına silahlı tehdit, yağma ve şantaj yoluyla para tahsil etmeye çalışan çete İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro amirliğince yapılan operasyon neticesinde çökertildi. İstanbul merkezli soruşturma kapsamında  Kocaeli, Balıkesir ve İzmir illerinde eş zamanlı yapılan operasyonda şüpheliler Şenol Demirbaş, Doğan Doğan, Bilal Sağlam başta olmak üzere pek çok isim gözaltına alınırken şüphelilerin dijital materyallerine el konuldu.

KARDEŞİ ÇIKTI

İş adamı Erol Demirbaş Türkiye’nin sayılı denizcilik firmalarından birinin sahibi iken, bir takım illegal bağlantılı kişiler tarafından para tahsil etmek amacıyla bir süredir tehdit aldığı öğrenildi. Savcılığa yapılan şikayet kapsamında şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı. Ülkenin en büyük yatırımlarını gerçekleştiren firma sahibi Erol Demirbaş savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde şirketinin mal varlığını kardeşi Şenal Demirbaş tarafından ele geçirilmeye çalışıldığı ve bu kapsamda ölüm tehditleri almaya başladığını anlattı.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.