Kocaeli’ye motosiklet fabrikası geliyor! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 11:25

Kocaeli’ye motosiklet fabrikası geliyor! – En Kocaeli

Kocaeli’ye motosiklet fabrikası geliyor! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

13 Ekim 2024 - 14:44

Büyütmek için resme tıklayın

Gebze Pelitli’ye kurulacak olan Yeşilyurt Motorlu Araçlar ve Kuryecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,  Kocaeli’de  yeni  bir proje için kolları sıvadı. Yurtiçi ve yurtdışından temin edilecek yedek parçaları birleştirerek motosiklet montajı gerçekleştirecek olan firma, söz konusu projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Yapılacak olan fabrika için ÇED gerekli değildir kararı verildi.. 

YILDA 9 BİN 600 MOTOSİKLET

Yurtiçi Motorlu Araçlar, söz konusu projesi kapsamında açacağı 2 bin 943 metrekarelik alana sahip motor fabrikasında yılda 9 bin 600 adet motosikletin montajını yaparak satışa sunacak. Firma, söz konusu fabrikayı 55 milyon liraya mal edecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.