Şehit yakını ve gaziler için bütçeden 14,5 milyar lira ayrıldı – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 09:21

Şehit yakını ve gaziler için bütçeden 14,5 milyar lira ayrıldı – Kocaeli Gazetesi

Şehit yakını ve gaziler için bütçeden 14,5 milyar lira ayrıldı – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

20 Ekim 2024 - 11:49

Öne çıkan diğer alanlar arasında araştırma, geliştirme ve yenilik programları yer almakta olup, bu alana 63,5 milyar lira ayrılması planlanmıştır. Türkiye‘nin uzay ve havacılık alanındaki gelişmeleri desteklemek amacıyla bu sektöre de önemli bir bütçe ayrılmıştır. Çocukların korunması ve gelişiminin sağlanması, kadının güçlenmesi gibi sosyal programlar da bütçede önceliklendirilen alanlar arasında yer alarak, toplumun farklı kesimlerine yönelik destek sağlamayı hedeflemektedir.

Bu bütçe teklifi, Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda hem ekonomik hem de sosyal alanlarda kalkınmasını amaçlayan kapsamlı bir planlama sunmaktadır. Toplumun her kesimine yönelik dengeli bir yaklaşım benimsenerek, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşılması hedeflenmektedir.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam