Doğada değil camide! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 19:17

Doğada değil camide! – En Kocaeli

Doğada değil camide! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 23:19


Doğada değil camide!

Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesinin merkezinde bulunan Merkez Camii geçen yıl tam anlamıyla tamamlanmış ve hizmete açılmıştı. Görkemli yapısı ve geniş avlusu sayesinde adeta bir çekim merkezi olan cami hafta sonunda farklı bir duruma ev sahipliği yaptı.

MERDİVENLERE OTURDULAR

Hafta sonunda genç bir çiftin dış mekan düğün fotoğrafı çekimi için cami avlusunu tercih ettiği görüldü. Cami avlusu ile kaldırım arasını birbirine bağlayan merdivenlere gelinliğinin etek kısmını iyice sererek oturan gelinin önüne de damat oturdu. Genç çiftin arka planında ise caminin muhteşem görüntüsü vardı.

ÜÇ KİŞİLİK ÇEKİM EKİBİ

İki kadın ve bir erkekten oluşan fotoğraf ekibi işlerini tamamladıktan sonra genç çiftle birlikte cami avlusundan ayrıldı. Ortaya işte böyle görüntüler çıktı.

Doğada değil camide!
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.