AK Partililer beddua okudu. CHP’liler henüz yorum yapmadı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 21:36

AK Partililer beddua okudu. CHP’liler henüz yorum yapmadı – En Kocaeli

AK Partililer beddua okudu. CHP’liler henüz yorum yapmadı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 5:26

Türkiye’de paralel devlet yapılanmasıyla orduya ve birçok kuruma sızarak 15 Temmuz 2016 tarihinde hain bir darbe teşebbüsünde bulunan ve bir çok vatandaşımızın, asker ve polisimizin şehit olmasına neden olan FETÖ terör örgütünün ele başı Fethullah Gülen’in ölüm haberi bugün resmi kaynaklar tarafından doğrulandı.

ÇOK SAYIDA PAYLAŞIM YAPILDI

Bu haberle birlikte iktidar ve muhalefet partisine kadar birçok isim sosyal medyadan FETÖ elebaşına beddualarını sıraladı. Binlerce vatandaş bu olay hakkında paylaşımlar terör örgütü elebaşının ölümü sonrası yaparken ülkemize yaşattığı acıları unutmayan Kocaeli’deki siyasetçiler de paylaşım yaptı.

DİĞER PARTİLERDEN AÇIKLAMA YOK

CHP Genel Merkezinden henüz resmi bir açıklama gelmediği için CHP’li milletvekili, belediye başkanı, il ve ilçe başkanlarının konuyla ilgili görüş beyan etmedikleri görüldü. Aynı şekilde İyi Parti, MHP ve YRP’li aktörler de henüz bir değerlendirme yapmadı. İşte terörist elebaşı Gülen’in ölümü sonrası yapılan paylaşımlar:

 ATEŞİ BOL OLSUN

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus; “En büyük hain, eli kanlı terör örgütü Fetö’nün başı, baş yılan yıllardır saklandığı ABD’de gebermiş.
Ateşi bol olsun.
Yeri cehennem olsun.
Ülkemize çektirdiği acıların, bozguna uğrattığı hayatların, şehitlerimizin hesabını Rabbim misliyle ruz-i mahşerde sorsun.
Bu örgütün en son hücresi yok olana kadar bu dünyadaki mücadelemizi sürdüreceğiz.”

TEK ÜZÜNTÜM ÜLKEMİZE TESLİM EDİLMEDEN ÖLMESİ

 Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez; “Kanlı terör örgütü elebaşısının geberme haberini memnuniyetle okudum. Gebermesinde tek üzüntüm sahibinin Ülkemize teslim etmeden cehennemi boylamasıdır.

ŞEYTANİ YAPIYLA MÜCADELE ASLA BİTMEYECEK”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık; “FETÖ terör örgütünün elebaşı öldü!
Kurduğu şeytani yapıyla mücadele asla bitmeyecek.
Girdiği haklar, sebep olduğu canlar hesap günü şahidi olsun. Kötü, çok kötü bilirdik!”

“HEP LANETLE ANACAĞIZ”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ; “Ülkemizin iç yapısına sinsice yerleşip, milletimizin manevi duygularını istismar ederek büyüyen ve en son 15 Temmuz’da kirli, hain yüzünü gösterip, yüzlerce insanımızı şehit eden eli kanlı Fetö elebaşı Amerika’da gebermiş, ateşi bol olsun.
Bu haini ve ihanetini asla unutmayacak, hep lanetle anacağız.”

“HESABINI RABBİM MAHŞERDE MİSLİYLE SORSUN”

AK Parti’nin son yerel seçimlerdeki  Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin De bir açıklama yaptı. Şirin: “Eli kanlı terör örgütü Fetö’nün başı, 15 Temmuz hain girişiminin planlayıcısı yıllardır saklandığı ABD’de ölmüş. Ateşi bol olsun. Ülkemize çektirdiği acıların, bozguna uğrattığı hayatların, şehitlerimizin hesabını Rabbim misliyle mahşerde sorsun.” ifadelerine yer verdi.

DAHA KARPUZ KESECEKTİK”

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Halit Çokan;

G E B E R D İ

Sahte ağlak, gerçek terörist başı öldü. 15 Temmuz ihanet gecesinde 252 masum vatan evladının şehadetine, yüzlercesinin gaziliğine sebep oldu.
Daha karpuz kesecektik. Hani Mesih’ti, hani Mehdi’ydi?! En son kazığı gebermekle kendisinin Mehdi ve Kainat İmamı olduğuna  inanan ve peşinden giden beyni uyuşmuş mankurtlara attı.
Evet Türkiye’ye iade edilmedi ama cehenneme gitmekten kurtulamadı. Ateşi harlı ve kavrucu olsun!

 

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam