Kocaelispor maçında tribünler Türk Bayrağı ile donatılacak! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 11:18

Kocaelispor maçında tribünler Türk Bayrağı ile donatılacak! – En Kocaeli

Kocaelispor maçında tribünler Türk Bayrağı ile donatılacak! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 2:38

Büyütmek için resme tıklayın

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden İsmail Şen Ocak, Cumartesi günü Kocaelispor’un konuk olacağı Eryaman Stadı’ndaki karşılaşmada, taraftarlara Türk Bayrağı dağıtacaklarını açıkladı.

“BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİ HAYKIRMAK İÇİN”

Şen Ocak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; “ Cumartesi günü oynayacağımız Kocaelispor maçında taraftarımıza stadyum giriş kapılarında Türk Bayrağı dağıtımı yapılacaktır. Yaşanan hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızı anmak; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi haykırmak için Türk Bayraklarımızla tribünde olacağız.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.