Isparta’ya kaymakam oldu – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 21:24

Isparta’ya kaymakam oldu – Kocaeli Gazetesi

Isparta’ya kaymakam oldu – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

15 Ekim 2024 - 1:27

Genç yaşına rağmen zengin bir kariyer geçmişine sahip Kaymakam Özdemir, görevine başladıktan sonra ilçe halkı ve yerel yetkililer tarafından sıcak bir karşılama ile karşılaştı.

Kaymakam Özdemir’in kısa sürede halkla bütünleşerek onların ihtiyaçlarını yerinde belirlemek için çeşitli ziyaretler yapması öngörülüyor. İlçe sakinleri, Özdemir’in genç ve enerjik yapısının Şarkikaraağaç’a taze bir enerji getireceğine ve ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyor.

Özdemir’in görevi devralmasıyla, ilçede kamu hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi ve yerel halkın isteklerinin çabuk karşılanması bekleniyor. Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla öne çıkan Şarkikaraağaç, aynı zamanda bölgenin tarım ve hayvancılık faaliyetleri için de kilit bir nokta. Kaymakam Özdemir, bu potansiyeli harekete geçirecek projelerle ilçenin ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

ASIM ÖZDEMİR KİMDİR?

1991 yılında Kocaeli’de doğdu.
İlk, orta ve lisans öğrenimini burada tamamladı.
2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
2015 yılında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı,
2016-2021 yılları arasında İçişleri Bakanlığında İçişleri Uzmanı olarak görev yaptı.
2020 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine Yalova Kaymakam Adayı olarak başladı.
Elazığ ve Samsun illerinde mülkiye teftiş stajını,
Ankara Altındağ ve Bursa Nilüfer ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı.
Evli ve bir çocuk babası.
İyi derecede İngilizce bilmektedir.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam