İZMİT BELEDİYESİ'NDEN ÖNEMLİ UYARI! - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 23:23

İZMİT BELEDİYESİ'NDEN ÖNEMLİ UYARI!

İZMİT BELEDİYESİ'NDEN ÖNEMLİ UYARI!
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 18:04


İzmit Belediyesi tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:
"İzmit Belediyesi olarak, İZMEK kurslarımızı halkımızın hizmetine sunmak için tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Ancak, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün usta öğretici atamalarını henüz gerçekleştirmemiş olması sebebiyle kurslarımızı açma sürecimizde bekleme aşamasındayız.
İZMEK kurslarımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da halkımızın eğitim ve gelişim alanındaki ihtiyaçlarına yanıt verecek kapasitede hazırlanmıştır. Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından gerekli usta öğretici atamaları yapıldığında, kurslarımız en kısa sürede faaliyete geçerek hizmet vermeye başlayacaktır."

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam