Kamu malına el sürenler listemizde olmayacak! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 00:34

Kamu malına el sürenler listemizde olmayacak! – En Kocaeli

Kamu malına el sürenler listemizde olmayacak! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 18:54

Yavuz Ağıralioğlu’nun kuruluş dilekçesiyle birlikte partisinin adını ve kurucular kurulunu da kamuoyuna duyurmuş olacak. Yeni partideki telaşı ve Kocaeli yapılanmasını, adı “Kocaeli il başkanı” olarak ilan edilen İzmit Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, iş insanı Nurettin Bulut, En Kocaeli Gazetesine şu sözlerle aktardı:

8 OTOBÜS, 3 MİNİBÜS, 80 OTOMOBİL

28 Ekim’de tüm yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli’den Ankara’ya koşacağız. Muhtelif ilçelerden 8 otobüsümüz ve 3 minibüsümüz şu anda dolmuş durumda. Bu sayılar artabilir. Ayrıca 80’in üzerinde de otomobil yola çıkacak. Bizlere plakaları geldi, kayıtları yapıldı.

KURULUŞTAN SONRA

İl yönetimini şekillendirmek üzere zaten bir çalışmamız vardı. Büyük oranda hazır olduğunu söylemiştim. Önümüzdeki salı gününden itibaren yani partimizin kuruluş dilekçesini verdikten sonra istişare heyeti toplantılarımız başlayacak. Eksiklerimizi süratle tamamlayıp il yönetimimiz kamuoyuna duyuracağız. Ardından ilçelere yoğunlaşacağız.

İKİ KRİTERİMİZ VAR

İl yönetimine girmek için gerçekten çok ama çok yoğun bir talep var. Kimseyi kırmak da istemiyorum. Onun için tek başıma karar vermeyeceğim, istişare heyetimiz karar verecek.
Sayın genel başkanımızın bize söylediği, yönetimleri oluştururken dikkat etmemiz gereken iki kriter var: Bir, vatan millet düşmanlar olmayacak. İki, kamu malına hakkı olmadığı halde el sürenler olmayacak.

HERKESLE GÖRÜŞECEĞİZ

Pazartesi günü tüzüğümüz kamuoyuna duyurulduğu zaman kadın ve genç kotalarımız öğrenilmiş olacak. Biz de yönetimimizi o kotalara göre şekillendireceğiz.
Görüşmek isteyen herkesle görüşeceğiz. Ama yönetime girip girmemesi konusu istişare heyetinin kararıyla netleşecek.

İL BİNASI NETLEŞMEDİ

İl binası için birkaç alternatifimiz var. Netleştiği anda binamıza sayın genel başkanımızın posterini asacağız.
Şu anda genel başkanımızın posterinin bulunduğu bina, benim iş yerim. İl binamız belli olmadığı için oraya asmayı uygun gördük. Bu sebeple orada. Ama orası il binası olmayacak.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam