KBB üç adet dev vinç satın aldı! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 02:37

KBB üç adet dev vinç satın aldı! – En Kocaeli

KBB üç adet dev vinç satın aldı! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 20:55

Büyütmek için resme tıklayın

Bilindiği gibi Park Bahçeler Daire Başkanlığı, Kocaeli Stadyumu yolu üzerindeki yeni yerine taşındı. Daire yeni yerindeki üretim çalışmalarını kolaylaştırması amacıyla 3 adet 3’er tonluk çift kirişli gezer tavan vinci satın almak için açık ihaleye çıktı.

DİNAMİK VİNÇ

4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihaleye katılmak amacıyla 4 firma doküman indirdi ve teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 3 milyon 366 bin lira olan ihalede en yüksek teklif 3 milyon 343 bin lira olarak gerçekleşirken, ihaleyi Konya Karatay’dan Dinamik Vinç Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

70 GÜN İÇİNDE

Dinamik Vinç firmasıyla 11 Ekim tarihinde sözleşme imzalandı. Söz konusu vinçlerin 70 gün içinde imal edilip yeni yerleşkeye monte edilmesi gerekiyor. Gezer tavan vinçleri sayesinde üretim malzemelerinin montaj amaçlı taşınması kolaylaşmış olacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.