Alpay Özalan bakan mı oluyor? – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 21:25

Alpay Özalan bakan mı oluyor? – Kocaeli Gazetesi

Alpay Özalan bakan mı oluyor? – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

15 Ekim 2024 - 3:29

İddialara göre, eski futbolcu ve AKP milletvekili Alpay Özalan’ın, yakında değişmesi beklenen kabinede bakanlık pozisyonu için adı geçiyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) sert tartışmalar ve fiziksel kavgalarla sıkça gündeme gelen Özalan, en son milletvekili Ahmet Şık’a yönelik yumruklu saldırısıyla eleştirilere maruz kalmıştı.

Alpay Özalan, Ahmet Şık’ın kürsüdeki konuşmasında yaşanan olay sebebiyle eleştirilerin merkezine oturmuştu. TBMM’de sert tavırları ve siyasi üslubuyla dikkat çeken Özalan’ın adı, şimdi bakanlık için geçiyor.

Gazeteci Tahir Kum’a göre, Alpay Özalan’ın adı, kabinede yer alabilecek potansiyel bakanlar arasında anılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yerine düşünülen Özalan’ın bu göreve atanıp atanmayacağı, siyasi kulislerde tartışılan bir konu haline geldi.

Özalan’ın bakanlık olasılığı, kamuoyu ve siyasi çevrelerde yoğun olarak tartışılıyor.

Kaynak: SÖZCÜ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam