Oğulcan’dan maç günü taraftarı ateşleyen paylaşım – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 01:24

Oğulcan’dan maç günü taraftarı ateşleyen paylaşım – En Kocaeli

Oğulcan’dan maç günü taraftarı ateşleyen paylaşım – En Kocaeli
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 8:59

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaelispor sezonun 9.hafta karşılaşmasında Ümraniyespor‘u konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki kritik mücadele bu akşam saat 19.00’da başlayacak.

AİDİYETİNİ GÖSTERİYOR

8 maçta 16 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan temsilcimizde hiç kuşkusuz en dikkat çeken futbolculardan biri Oğulcan Çağlayan oldu. Yıldız oyuncu hem sahadaki performansıyla hem de maç öncesi paylaşımlarıyla takıma duyduğu aidiyeti hissettiriyor. Taraftarlar da Oğulcan’ın takıma duyduğu bağlılıktan son derece mutlu. Son olarak bu akşam oynanacak müsabaka öncesinde İnstagram hikayesi paylaşan Oğulcan hem Kocaelispor tarihine hem de Süper Lig hedefine yönelik ciddi bir mesaj verdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.