KOÜ Hastanesi tadilata giriyor! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 01:30

KOÜ Hastanesi tadilata giriyor! – En Kocaeli

KOÜ Hastanesi tadilata giriyor! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 20:29

Kocaeli Üniversitesi Hastanesinin yaptığı ihalelere göre hastane binasında yapılacak işler ise şu şekilde:

1- “Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Hasta Yataklı Servisleri genel alanlar – hasta odaları mahalleri düzenlemesi ile mahallerde PVC yenilenmesi-Alçıpan ve duvar boya işleri onarımı yapım işi”

2- “KOÜ Hastanesi ana bina- tanı merkezi ve morfoloji binası dış cephe su izolasyonu ve bant pencereler-parapetler kompozit yapılması yapım işi”

3- “KOÜ Hastanesi B Blok Zemin Kat lokal ameliyathane, endoskopik alanları- 1. Kat ameliyathane tadilat ve düzenleme işi”

23 TEKLİF

Söz konusu ihalelerden ilki olan hasta yataklı servisleri ve hasta odaları mahalleri düzenleme işi için 17 Temmuz 2024 tarihinde ihaleye çıkıldı. 47 firmanın döküman satın aldığı ihaleye 23 firma teklif verirken 19 firmanın teklifi geçerli sayıldı.

AKKAYA BETON

Yaklaşık bedeli 7 milyon 965 bin lira olan ihaleyi, 6 milyon 449 bin liralık teklifi ile Akkaya Beton Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kazandı. Akkaya Beton ile 12 Ağustos’ta sözleşme imzalandı.

12 TEKLİF

Söz konusu ihalelerden ikincisi olan ana bina- tanı merkezi ve morfoloji binası dış cephe su izolasyonu işi için 21 Mayıs 2024 tarihinde ihaleye çıkıldı. 19 firmanın döküman satın aldığı ihaleye 12 firma teklif verirken 2 firmanın teklifi geçerli sayıldı.

ÖMER FARUK DÜZGÜN

Yaklaşık bedeli 13 milyon 710 bin lira olan ihaleyi, 11 milyon 301 bin liralık teklifi ile Elazığlı Ömer Faruk Düzgün kazandı. Ömer Faruk Düzgün ile 14 Haziran tarihinde sözleşme imzalandı.

2 TEKLİF

Söz konusu ihalelerden üçüncü olan aB Blok Zemin Kat lokal ameliyathane, endoskopik alanları tadilat işi için 29 Ağustos 2024 tarihinde ihaleye çıkıldı. 3 firmanın döküman satın aldığı ihaleye 2 firma teklif verirken 2 firmanın teklifi geçerli sayıldı.

YİNE DÜZGÜN

Yaklaşık bedeli 16 milyon 411 bin lira olan ihaleyi, 14 milyon 450 bin liralık teklifi ile Elazığlı Ömer Faruk Düzgün kazandı. Ömer Faruk Düzgün ile 23 Eylül tarihinde sözleşme imzalandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam