Mustafa Koral: Ben istedim! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 11:25

Mustafa Koral: Ben istedim! – En Kocaeli

Mustafa Koral: Ben istedim! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

20 Ekim 2024 - 16:47

Mustafa Koral yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“2014 yılından itibaren Başiskele İlçe’mde AK davamıza fiilen Rabbim 10 yıl hizmet etmeyi nasip etti. Elhamdülillah.

“2018 NİSANDAN BU YANA”

2014 yılında Dr. Şahin Talus başkanlığında 3. Olağan Kongresinde Yönetim Kurulunda İdari Mali İşler Başkan yardımcılığı görevini üstlendim. 2017 yılı 4. Olağan Kongremizde tekrar Dr.Şahin Talus başkanımızın yönetiminde Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcılığı görevine getirildim. 2018 Nisan ayından itibaren Başiskele AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından atandım.

“FERAGATİMİ İSTEDİM”

2020 Eylül ayından itibaren 5.Olağan Kongrede tekrar İlçe Başkanı olarak görev aldım. 6.5 yıl ilçe başkanı olarak AK Davamıza Başiskele’de hizmet etmeye çalıştım. Davamız, hak ile batılın kıyamete kadar sürecek kavgasında her zaman hakkın yanında olmaya çalıştım.
10 yıllık hizmet sürecimi 2 Kasım 2024’de yapılacak 6. Olağan Kongremizde il başkanımızdan görevimden feragatimi istedim.

“İLAHİ KELİMETULLAH”

Bu süre zarfında birlikte görev almaktan onur duyduğum ve desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İl Başkanım Dr. Şahin Talus’a, milletvekillerime, Büyükşehir Belediye Başkanım Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a, Başiskele Belediye Başkanım Mehmet Yasin Özlü’ye, kadın kolları başkanlarım ve yönetimlerine, gençlik kolları başkanlarım ve yönetimlerine, Cumhur ittifakı başkanlarım ve yönetimlerine, mahalle başkanlarım ve yönetimlerine, meclis üyelerime, ilçe muhtarlarıma, İstişare heyetime, STK’larımıza ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gönül bağlarımızın en kuvvetli olduğu yerde Başiskele’de Milletimize hizmet yolunda, Büyük Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ederek, davamın hedefi olan güneşin doğup battığı yere İlahi kelimetullah’a götürmek olacaktır.
Tüm AK Partili aileme ve İlçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam