İzmit Belediyesi, Romanya’daki Uluslararası Şarkı Yarışmasına onur konuğu olarak katılacak – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 23:28

İzmit Belediyesi, Romanya’daki  Uluslararası Şarkı Yarışmasına onur konuğu olarak katılacak – Kocaeli Gazetesi

İzmit Belediyesi, Romanya’daki  Uluslararası Şarkı Yarışmasına onur konuğu olarak katılacak – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 15:46

Romanya’nın Târgu Mureş şehrinde 30 Ekim – 2 Kasım arasında düzenlenecek olan prestijli “IGF Caravan Jose Antonio Viñas” etkinliğine İzmit Belediyesi onur konuğu olarak davet edildi. 

ÜNLÜ ŞEF YASİN KOÇMAN  BÜYÜK ORGANİZASYONA RENK KATACAK

Bu uluslararası platformda Türkiye’yi ve İzmit’i temsilen, İzmit Belediyesi adına Meclis Üyeleri Nazım Gençtürk ve Mehmet Ümit Küçükkaya ile İzmitli sanatçı Şef Yasin Koçman katılım gösterecek. Şef Yasin Koçman etkinliğin finalinde seslendireceği şarkı ile organizasyona renk katacak. Koçman, Anadolu kültürünün çeşitliliğini ve zenginliğini göstermek için 8 farklı yöreden bir birinden güzel türküler seslendirecek. İzmit’in kültürel zenginliklerini ve sanatsal duruşunu uluslararası bir sahneye taşıyacak olan Koçman’ın performansı, organizasyonun önemli anlarından biri olacak.

KÜLTÜREL KÖPRÜLER SAĞLAMLAŞACAK

Romanya’da son bir yıl içinde ses yarışmalarında dereceye giren finalistlerin performanslarına ev sahipliği yapacak bu etkinlikte, yerel ve uluslararası sanatçılar bir araya gelecek. Bu uluslararası platform, İzmit Belediyesinin kültürel iş birliği çerçevesinde yeni köprüler kurmasına katkı sağlayacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam