Aylar önce paraları ödendi. Ne zaman yıkılacak? – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 01:29

Aylar önce paraları ödendi. Ne zaman yıkılacak? – En Kocaeli

Aylar önce paraları ödendi. Ne zaman yıkılacak? – En Kocaeli
Son Güncelleme :

27 Ekim 2024 - 19:55

Söz konusu çalışma kapsamında Turan Güneş Caddesi, Yeşilova Caddesi ve Zaman Sokak arasında kalan ev ve iş yerlerinin yıkılması, ardından bölgedeki trafiğin yeniden düzenlenmesi planlandı. 

KAMULAŞTIRMA BİTTİ

Bu amaçla başta Yılmaz Market, Örnek Ekmek Fırını, Yeşilova Merkez Kıraathanesi gibi iş yerlerinin yıkılması için kamulaştırma kararları çıkarıldı ve paraları geçtiğimiz aylarda mülk sahiplerine ödendi. 

6 AY GEÇTİ

Aradan 6 ay geçti ancak bu bölgede halen yıkımlar başlamadı. Yeşilova merkezi kullanan vatandaşlar ve bölgede bulunan diğer esnaf yıkım çalışmalarının ne zaman başlayacağını soruyor, şunları söylüyor: 

TRAFİK ÇİLE

 “Nisan mayıs ayı gibi istimlak paraları yer sahiplerinin hesaplarına yatırıldı diye biliyoruz. Paralar ödendiyse yıkımlar neden başlamıyor? Bölgede bu kadar trafik sorunu, çilesi, ızdırabı varken, Büyükşehir neden bekliyor?” 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam