60’tan fazla kişi hastanelik! Sünnet düğünü kabusa döndü – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 02:24

60’tan fazla kişi hastanelik! Sünnet düğünü kabusa döndü – En Kocaeli

60’tan fazla kişi hastanelik! Sünnet düğünü kabusa döndü – En Kocaeli
Son Güncelleme :

27 Ekim 2024 - 20:56

Video için play’e tıklayın

Yenimahalle Menderes Caddesi’nde bir dernekte öğle saatlerinde düzenlenen sünnet düğününde davetlilere tavuklu pilav ikram edildi. İddiaya göre, tavuklu pilav yiyen bazı davetliler evlerine döndükten sonra mide bulantısı ve kusma gibi zehirlenme belirtileri yaşamaya başladı.

HEPSİ BENZER ŞİKAYETLERLE BAŞVURDU

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan çok sayıda ihbar üzerine bölgedeki farklı noktalara sağlık ekipleri sevk edildi. Rahatsızlanan bazı vatandaşlar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılırken, bazı vatandaşlar da kendi imkanlarıyla hastaneye başvurdu. 60’tan fazla kişinin benzer şikayetlerle hastanelere başvurduğu öğrenildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.