Başkan Muharrem Can’dan Bahçeli’nin Öcalan çıkışına sert tepki – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 17:18

Başkan Muharrem Can’dan Bahçeli’nin Öcalan çıkışına sert tepki – Kocaeli Gazetesi

Başkan Muharrem Can’dan Bahçeli’nin Öcalan çıkışına sert tepki – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 9:30

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can açıkladığı basın bildirisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan çıkışına sert tepki gösterdi. Bildiride şu ifadelere yer verildi:

Türkiye, yıllarda büyük uğraşlar verdi

“1984’lü yıllarda kurulan terör örgütü PKK, aradan geçen 40 yılda sivil, asker, kadın, erkek, bebek, çocuk ayırt etmeden on binlerce canımızı katletti.

Bu kanlı örgütü ‘terör örgütü’ olarak Batılı ülkelere kabul ettirmek için Türkiye, yıllarda büyük uğraşlar verdi.

Yıllardan beri ifade ediyoruz: Türkiye, Türkiye’den yönetilmiyor. Türkiye’nin iç politikasına yönelik kararlar Brüksel’de alınıyor, Ankara’da imzalanıyor. Türkiye’nin dış politikasına yönelik kararlar, ABD’de alınıyor, Ankara’da imzalanıyor, diye.

Peki, Türk Milleti bu esarete nasıl razı oldu?

Bu sorunun cevabı yıllar önce Merhum Prof. Dr. Haydar Baş şöyle vermişti; ‘Emperyalistler bu ülkede, en dini konuları dincilere, en milli konuları milliyetçilere, en ulusalcı konuları Atatürkçülere çözdürdü’.

Çözdürmeye de devam ediyorlar.

Ülke gündemi neydi? Bebek katliamları. 12 bebek katilini lanetleyenler bir anda 12 bin bebek katili için ‘umut hakkı’ başlığını gündeme aldılar.Masanın sahipleri ABD, AB, İsrail ve hep onlar kazanıyor.

Oyuncuların ne kazandığını ise BTP Lideri Hüseyin Baş açıkladı:

“Biri ne derse desin % 10 oy alıyor. Bir diğeri ne yaparsa yapsın % 30 alıyor. Ötekinin % 50’si zaten cepte.

Bu düzen böyle devam ettikçe biz daha çooook hayal kırıklığı yaşarız.Can, Kocaeli de bu sese kulak versin tüm seçmenimizden ricamız “AKP, CHP ve MHP’den istifa dalgası başlatalım’

Millet olarak bu çürümüşlüğün içinde, Büyük Ortadoğu Projesinin hayata geçirilmesi için bütün siyasilerin birleştiği noktada, Meclis‘ten hiçbir beklentimizi karşılayamayacağımızı görmek durumundayız.Milletimizi BTP Kocaeli il ve ilçe teşkilatları çatısı altına davet ediyorum’

Bütün milletimizi bütün bu oyunları bozabilecek iradenin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliğini ve gerçek manada bağımsızlığını, hem ekonomik, hem hukuki, hem sosyal her anlamda bağımsızlığını sağlayabilecek ve bu uğurda mücadele eden Bağımsız Türkiye Partisi çatısı altına davet ediyorum.diyen Can”  TUSAŞ‘a yönelik terör saldırısında şehit olanlara da Allah ‘tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyorum dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam